Strategic Designs Ltd., forums
http://www.startersorders.com/phpBB2/

Winning line and slow motion
http://www.startersorders.com/phpBB2/viewtopic.php?f=8&t=3834
Page 1 of 1

Author:  Mikey1892 [ Tue Oct 05, 2010 3:36 pm ]
Post subject:  Winning line and slow motion

Hi mark dont know if anyone as noticed this but during game play in the final 100 metres or so they appears to be duplicated finishing lines and going past the stands each time the dogs appear to slow down and move in slow motion.

Author:  Mark [ Fri Oct 08, 2010 9:32 am ]
Post subject: 

I have not noticed this. It could be your machine is struggling. What is your machine spec? Also, press F and note the frame rate.

Author:  Mikey1892 [ Fri Oct 08, 2010 3:26 pm ]
Post subject: 

FPS is 15 at points then shoots upto 61. then goes back down to 15.

my mahcine spec is....( think this is right )

Dixonsxp
Bios:ver1.00 parttbl
Processor: intel(r) celeron(r) M CPU 420 @ 1.60GHz, ~1.6GHz
502MB RAM
Direct X 10

Is that the correct info?
Dont know if it makes any difference but starters orders works perfectly fine.

Author:  wardie [ Fri Oct 08, 2010 5:29 pm ]
Post subject: 

is there an offset button?, In SO4 if you press 'O' on the keyboard it changes the graphic offset. See if this works in the game. If not i gess make sure your drivers are upto date with the latest updates.

Author:  Mikey1892 [ Fri Oct 08, 2010 10:43 pm ]
Post subject: 

well wen i discovered this, i updated my drivers and it didnt change much went from 19 FPS - to 60 FPS. not really sure of the problem if its not GM then i accept its my laptop but surely if SO4 works fine then GM should 2.

Author:  Mark [ Mon Oct 11, 2010 8:15 am ]
Post subject: 

If the race sequence does not run at (or very close to) 60fps then it is not running as intended. GM2 uses a new rendering engine. Not the same one as SO4. Tests here showed it matched or improved on the so4 engine so I'm not sure what is happening on your machine. Please post the video card you have.

Author:  Mikey1892 [ Mon Oct 11, 2010 9:59 am ]
Post subject: 

how do i find out my video card?

[img][img]http://img197.imageshack.us/img197/1373/dxdiagt.jpg[/img][/img]

Author:  Mark [ Mon Oct 11, 2010 10:49 am ]
Post subject: 

You have quite a low spec machine but I would expect the game to run ok. Try the latest patch released today (1.03) and check if this helps your frame rate.

Author:  wardie [ Mon Oct 11, 2010 1:32 pm ]
Post subject: 

did work fine for my graphic wise before this patch but now my framerate sits at about 26 and the dogs run in slow motion. Anyway i can get back to how it was please mark?

Author:  Mark [ Mon Oct 11, 2010 3:34 pm ]
Post subject: 

Quote:
did work fine for my graphic wise before this patch but now my framerate sits at about 26 and the dogs run in slow motion. Anyway i can get back to how it was please mark?


Can you edit the forcescreenmode.txt file in the 'greyhound manager 2' folder and change the 'forcegfx=' item (on the second line) from from 'auto' to 'dx9' and let me know what happens.

Also what is your operating system (xp, vista etc.) and what is your system memory and video card?

Author:  wardie [ Tue Oct 12, 2010 7:30 pm ]
Post subject: 

havent had chance to go on my computer again will be on it tomorrow, my op system is windows 7,
video card Radion HD (should work easily)
and memory is in the gigabites with loads left (cant remember exact. it worked before but some reason not now. will check again tomorrow

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/