View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Dec 14, 2017 9:19 am



Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Deleted game save,. read newest post 
Author Message
Handicapper
User avatar

Joined: Wed Sep 06, 2017 8:10 am
Posts: 181
Post Deleted game save,. read newest post
but im lead to believe that you can import your exported horses into a new game save to breed to race


How?
i exported this 3yo i bred i i wanted to import it in to a new save to race deleted the save it came from

_________________
twitch.tv/thelordofdonmafia
www.twitch.tv/thelordofdonmafia
http://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
https://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
go watch me live to see and hear the things im not alllowed to talk about here
I''ll let you know when im live


Last edited by DonMaf on Sun Oct 08, 2017 9:48 pm, edited 3 times in total.



Mon Sep 11, 2017 11:20 pm
Profile WWW
Group 1 winner
User avatar

Joined: Thu May 15, 2008 8:48 pm
Posts: 13706
Location: Republic of Ireland
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
click on retire to game pool

horse will be in your game pool to transfer into another game

_________________
Website http://www.aidanobrienfansite.com
Email pjrhodes1122@gmail.com
Twitter https://twitter.com/aobrienfansite
Image


Tue Sep 12, 2017 5:40 am
Profile WWW
Handicapper
User avatar

Joined: Wed Sep 06, 2017 8:10 am
Posts: 181
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
pjrhodes1970 wrote:
click on retire to game pool

horse will be in your game pool to transfer into another game


really thinking of just being done with this game
im just going round in circles
i bred a horse i may as well just delete
cant be used

_________________
twitch.tv/thelordofdonmafia
www.twitch.tv/thelordofdonmafia
http://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
https://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
go watch me live to see and hear the things im not alllowed to talk about here
I''ll let you know when im live


Tue Sep 12, 2017 6:03 am
Profile WWW
Handicapper
User avatar

Joined: Wed Sep 06, 2017 8:10 am
Posts: 181
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
pjrhodes1970 wrote:
click on retire to game pool

horse will be in your game pool to transfer into another game

or might just stick to single player

_________________
twitch.tv/thelordofdonmafia
www.twitch.tv/thelordofdonmafia
http://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
https://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
go watch me live to see and hear the things im not alllowed to talk about here
I''ll let you know when im live


Tue Sep 12, 2017 6:08 am
Profile WWW
Group 1 winner
User avatar

Joined: Mon Jun 27, 2011 5:56 pm
Posts: 4319
Location: uk
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
On the last day of the season save your game then reload your game I am taking you play Window Mode now click on the horse you want to keep and use in other games you got some options

Retire To Stud
Retire From Game
Retire to Game pool

Now click retire to game pool when your ready click forward to following season (this will take the horse out of your game and put it in the transfer pool which is on your main page up top next to field) you now have a choice if you want to have the horse in the transfer pool and still want it in the game close down the game without saving by clicking x in window mode when you reload the game you will be back on the last day of the season your horse will still be in your game click transfer and it should also be in that.

You may want to use the horse in many games if so you need to save a copy of your tff file (this is the file that holds all the horses you have Retired to Game Pool) you will find your ttf file in your Documents

Click your documents folder Click Starters Orders 6 game folder you will see folders

data
exports (this is where your exported horses for the league are when you export them from your Construction Kit)
imports
Saves (Click into this you will find your ttf.dat file right at the bottom copy and save it somewhere safe then you just import back in when ever you want to add more horses to the pool or want to transfer horses back into a new game ) Remember once you have transferred the horse it is no longer on the file so don't put it back once used just replace with your copy you got saved.
Tracks

Gray

_________________
simple in mind but wonderful in young life
https://www.youtube.com/channel/UCNzbn9 ... idx5pNkHaQ


Tue Sep 12, 2017 8:57 am
Profile YIM WWW
Group 1 winner

Joined: Fri Jul 18, 2014 4:39 am
Posts: 1720
Location: South Australia
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
Just out of interest - have you bought a breeding barn yet?


Tue Sep 12, 2017 12:40 pm
Profile
Group 2 winner

Joined: Tue Feb 02, 2016 4:16 pm
Posts: 881
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
And as no one has yet said it, if said 3yo is only available to you as an exported horse you cannot get him back. Retire to the pool is the way to go.

If you want to save a copy as has been said you need to drop it into the pool then crash and reload your game, unclick the pool option and play on, you now have a game version who will age and a copy version to use in other games.


Tue Sep 12, 2017 1:11 pm
Profile
Group 2 winner

Joined: Tue Feb 02, 2016 4:16 pm
Posts: 881
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
I would also say do not be too disheartened about losing the one horse for I assume league play, as your new chances are you have not lost a superstar regardless of how it may have done in the game. I have had multiple winner legend beaters come no where in league/trial form even those who beat Frankel.


Tue Sep 12, 2017 1:15 pm
Profile
Handicapper
User avatar

Joined: Wed Sep 06, 2017 8:10 am
Posts: 181
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
Githyanki wrote:
I would also say do not be too disheartened about losing the one horse for I assume league play, as your new chances are you have not lost a superstar regardless of how it may have done in the game. I have had multiple winner legend beaters come no where in league/trial form even those who beat Frankel.


i just wanna be part of it to be fair :lol: have a good season people
i will just be doing flats, never done jumps game mode so stick to what you know, which is ,5f,6f,7f,1m hopefully i can get a 3-4 horses for each of those then il be more then happy with losing

mama use to tell me life was like a box of chocolates, just never know what your gonna get :D see you league look its DONMAF.......at the rear

_________________
twitch.tv/thelordofdonmafia
www.twitch.tv/thelordofdonmafia
http://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
https://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
go watch me live to see and hear the things im not alllowed to talk about here
I''ll let you know when im live


Tue Sep 12, 2017 7:01 pm
Profile WWW
Group 1 winner

Joined: Fri Jul 18, 2014 4:39 am
Posts: 1720
Location: South Australia
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
Just breed horses with good to full Potential, Cruising Burst and Extra speed bars - don't worry about anything else for now and you'll do ok.


Wed Sep 13, 2017 1:24 am
Profile
Handicapper
User avatar

Joined: Wed Sep 06, 2017 8:10 am
Posts: 181
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
NPG319 wrote:
Just breed horses with good to full Potential, Cruising Burst and Extra speed bars - don't worry about anything else for now and you'll do ok.

:mrgreen:

_________________
twitch.tv/thelordofdonmafia
www.twitch.tv/thelordofdonmafia
http://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
https://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
go watch me live to see and hear the things im not alllowed to talk about here
I''ll let you know when im live


Wed Sep 13, 2017 2:03 am
Profile WWW
Handicapper
User avatar

Joined: Wed Sep 06, 2017 8:10 am
Posts: 181
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
i got 5 horses in foal in one season,, is that a bad thing??

_________________
twitch.tv/thelordofdonmafia
www.twitch.tv/thelordofdonmafia
http://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
https://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
go watch me live to see and hear the things im not alllowed to talk about here
I''ll let you know when im live


Wed Sep 13, 2017 4:45 pm
Profile WWW
Group 1 winner

Joined: Fri Jul 18, 2014 4:39 am
Posts: 1720
Location: South Australia
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
Nope - last season I had 100 foals.
A lot of trainers max out the full 150.
My advice is to try and keep the numbers down and focus on the horses with good bars.


Thu Sep 14, 2017 12:23 am
Profile
Handicapper
User avatar

Joined: Wed Sep 06, 2017 8:10 am
Posts: 181
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
REAL Question!!
:arrow: :arrow: :arrow: Theirs a little red bar next to the green bar in condition which is less then half the green some are like 25% or less on horses if i export a horse with this like this will it mess with the horse in the league race like its saying it is in game "this horse has nearly bin overran" or something alone those lines??? :?: :?: :?: :!: :!: :!:

_________________
twitch.tv/thelordofdonmafia
www.twitch.tv/thelordofdonmafia
http://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
https://www.twitch.tv/thelordofdonmafia
go watch me live to see and hear the things im not alllowed to talk about here
I''ll let you know when im live


Thu Sep 14, 2017 6:29 am
Profile WWW
Group 2 winner

Joined: Tue Feb 02, 2016 4:16 pm
Posts: 881
Post Re: Noob Question (IHopeAndNotJustStupid)
Answered on the online forum.


Thu Sep 14, 2017 8:26 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.