View unanswered posts | View active topics It is currently Tue May 21, 2019 6:49 am



Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Breeding bug - Cloned yearlings 
Author Message
Handicapper

Joined: Sat Jul 25, 2009 1:50 am
Posts: 234
Location: W. Yorkshire
Post Breeding bug - Cloned yearlings
The last 20 yearlings in my breeding barn appear to be clones. Not sure if this is a textual problem or a nasty glitch but I would rather see the actual yearlings I bred.

Image


Wed May 15, 2019 9:29 pm
Profile
Selling plater

Joined: Mon Dec 03, 2018 2:17 pm
Posts: 77
Post Re: Breeding bug - Cloned yearlings
What patch are you running? This used to be an issue but was resolved. Unless it's reappeared in a newer patch again.


Wed May 15, 2019 10:28 pm
Profile
Handicapper

Joined: Sat Jul 25, 2009 1:50 am
Posts: 234
Location: W. Yorkshire
Post Re: Breeding bug - Cloned yearlings
Up to date with patches v0.120.

Just backed my game up and skipped the season to see what happens and as 2yo they appear in my stable correctly so must be a text bug of some sort which is a relief.


Wed May 15, 2019 11:07 pm
Profile
Selling plater

Joined: Mon Dec 03, 2018 2:17 pm
Posts: 77
Post Re: Breeding bug - Cloned yearlings
dragontrainer wrote:
Up to date with patches v0.120.

Just backed my game up and skipped the season to see what happens and as 2yo they appear in my stable correctly so must be a text bug of some sort which is a relief.


It was a text issue before. Looking back I think it was originally fixed in 0.107. Looks like it's found its way back into the game somehow.


Thu May 16, 2019 2:02 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.